Xest participa en les Jornades de Lideratge municipal amb l’Agenda 2030 de la III Assemblea de la Xarxa d’Entitats Locals de la FEMP

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest està participant en les Jornades sobre Lideratge municipal amb l’Agenda 2030, emmarcades en la III Assemblea de la Xarxa de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Aquesta Xarxa d’Entitats Locals, de la qual Xest forma part, s’ha reunit a Barcelona els dies 14, 15 i 16 de novembre per a debatre i analitzar quins són els reptes en la implementació local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Per això, els regidors José Vicente Guijarro i David Pujals, encarregats de les àrees de Serveis i de Medi Ambient i Parcs i Jardins respectivament, s’han desplaçat fins a Barcelona per a assistir a les diferents ponències i taules redones a càrrec de professionals que compartiran els avanços i reptes identificats des de l’àmbit local per al compliment dels ODS.

“Per a Xest és molt important assistir a aquestes jornades, ja que estem coneixent projectes d’altres entitats i donant a conéixer els que ja s’han posat en marxa en la nostra localitat amb l’objectiu de complir els ODS”, ha destacat Pujals. “En aquesta línia, a Xest s’estan duent a terme accions d’educació ambiental, de renovació de l’enllumenat públic i dels polígons industrials; i la millora de la xarxa de clavegueram. També cal destacar els projectes Xest Luz Verde, RSU Porta a Porta, Filtres Verds, Municipalització de l’Aigua de Consum, Espais Verds Sostenibles i Aljubs per a la recuperació de l’aigua pluvial; a més de la reestructuració del projecte de la macrodepuradora Xest-Xiva, reduint els costos en quasi un milió d’euros”.

Hui, 16 de novembre, finalitzaran les jornades amb la celebració de l’Assemblea Anual de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030, on s’aprovarà el pla de treball per als pròxims mesos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*