Xest reivindica a la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària una major atenció telefònica en els centres de salut de la Foia

Post també disponible en: Castellano

El passat dimecres 23 de setembre, Yátova va acollir una reunió en què van participar representants de les alcaldies i regidories de Sanitat dels Ajuntaments de la Foia de Bunyol-Xiva i la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés, per tractar diferents aspectes sobre l’evolució del coronavirus a la comarca.

En representació de l’Ajuntament de Xest, la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente, va reivindicar al costat de la resta de consistoris de la Foia una millor atenció telefònica en els centres de salut i més personal sanitari, amb la finalitat d’augmentar la presencialitat en els mateixos. També es va insistir en la necessitat de comptar amb una ambulància a la comarca, així com l’augment d’especialitats en els centres de salut de la zona. De la mateixa manera es va sol·licitar que els ajuntaments disposen de dades sobre la pandèmia des de la pròpia Conselleria i des de Salut Pública, demanant “transparència i coordinació”.

La secretària autonòmica va recordar el problema de infrafinançament que patix la Comunitat i va traslladar als ajuntaments que s’està fent un gran esforç per abordar la pandèmia i que s’estudiaran totes les propostes realitzades.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*