Xest rep una jornada sobre estratègies i accions sobre les ODS

Post també disponible en: Castellano

El passat 25 de novembre, la sala d’actes de la Caixa Rural va acollir una jornada sobre estratègies i accions sobre les ODS en el marc de l’Agenda 2030, organitzada per la ESIC Bussiness & Màrqueting School – Escola de Negocis i la regidoria d’Ús d’Ajuntament de Xest.

L’acte va començar amb una ponència sobre Estratègies de comunicació en les Administracions Locals, per part de Doctor en Publicitat Eduard Ferran, i una altra sobre Polítiques públiques, a càrrec del regidor d’Ocupació, José Vicente Guijarro.

En finalitzar les ponències va tindre lloc una taula redona que va comptar amb la participació d’Isabel Rodrigo, tresorera d’Ajuntament de Xest; Sandra Fraile, educadora ambiental del consistori; José Vicente Guijarro, regidor de les àrees d’Ocupació, Serveis Municipals i Transparència; i David Pujals, regidor de Medi Ambient. El debat de la taula es va centrar en el projecte Llum Verda, impulsat des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xest i reconegut per la UPV i l’escola de negocis ESIC.

A més, l’acte va comptar amb la presència de professorat i alumnat de ESIC Bussiness & Màrqueting School.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*