La regidoria d’Igualtat de Xest presenta el programa d’actes amb motiu del 8M

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Igualtat ha preparat un programa d’actes per a celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Les activitats començaran demà, dimecres 3 de març, amb una exposició a l’aire lliure en la plaça Doctor Cajal. Els balcons de l’Ajuntament seran el suport de la mostra “Dones líders”, a càrrec de la il·lustradora i artista urbana La Xiqueta Wapa Wapa. 

El divendres, 5 de març, a les 19 hores en el saló polivalent de la biblioteca municipal es projectarà el documental La plaça de les xestanes i es retrà homenatge a dones emprenedores de la localitat.

El dissabte 6 de març, a les 19 hores, tindrà lloc l’estrena del musical Foc violeta, amb música i veus en directe. “Aquesta proposta escènica fa un recorregut per la història de les dones que van canviar el món amb la seua veu”, explica el regidor, Raúl Mota. “I tot el recaptat en taquilla anirà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer”.

El dia 8 de març s’ha convocat una concentració en la qual es retrà homenatge al 90 aniversari del vot femení, a les 13.30 hores en la plaça Doctor Cajal, guardant les mesures de distància i seguretat, complint amb les normativa sanitària. Aqueix mateix dia, s’ha programat la presentació en línia del projecte “Xest, urbanisme inclusiu”, premiat en la V Edició dels Premis Urbanisme, Mobilitat, Paisatge, Habitatge i Arquitectura amb Perspectiva de Gènere de la Generalitat Valenciana.

Els actes finalitzaran el 9 de març, dimarts, amb el *Webinar “8M: dona i lideratge”, organitzat per CMRI de Yátova, a les 19 hores. 

Informació d’accés · Presentació de projecte “Xest, urbanisme inclusiu”
Enllaç: https://meet.jit.si/cheste.urbanismo.inclusivo

Informació d’accés · Webinar
Enllaç: http://bit.ly/3uthjxk
Número de reunió: 181 269 0057 
Contrasenya: CHESTEENIGUALDAD

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*