Ximo Puig coincideix amb els presidents de les diputacions a unir esforços davant l’emergència deL coronavirus

El jefe del Consell destaca la importancia de "trabajar juntos" de forma coordinada para afrontar esta crisis "con la máxima colaboración entre instituciones"

Post també disponible en: Castellano

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha coincidit amb els presidents de les diputacions de València, Alacant i Castelló en la necessitat d’unir esforços i treballar amb la màxima coordinació per fer front a la situació generada per la pandèmia de l’coronavirus.

Ximo Puig ha mantingut al Palau de la Generalitat reunions per videoconferència amb els responsables de les corporacions provincials de València, Toni Gaspar, Alacant, Carlos Mazón, i Castelló, Josep Martí, per abordar la crisi provocada per l’expansió de la malaltia COVID-19.

El president ha destacat la importància de “treballar junts” de manera coordinada per afrontar aquest escenari “amb la total col·laboració entre institucions” i ha valorat en aquest sentit la disposició dels responsables de les diputacions a posar tots els recursos al seu abast per a això .

Puig ha subratllat que l’objectiu principal que ha de guiar l’actuació de les administracions davant aquesta emergència és, més enllà de colors polítics, “la solució dels problemes a què s’enfronta la ciutadania”.

En aquest sentit, el cap de el Consell ha agraït la voluntat que li han traslladat els tres presidents de les diputacions de “sumar esforços” per combatre l’avanç de la malaltia i establir mesures per pal·liar les repercussions econòmiques d’aquesta pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*