El segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Bunyol espera alçada política de l’oposició en aquests durs moments

Post també disponible en: Castellano

Manuel Sierra, 2n tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Contractació, Comunicació i Esports de l’Ajuntament de Bunyol, considera que possiblement ens enfrontem a la major crisi del nostre país des de la Guerra Civil

El 2 ° Tinent d’Alcalde i regidor d’Hisenda, Contractació, Comunicació i Esports de l’Ajuntament de Bunyol, Manuel Serra, considera que possiblement, “ens enfrontem a la major crisi del nostre país des de la Guerra Civil, amb la implantació de l’estat d’alarma en tot el territori nacional, a causa de l’COVID-19 “.

Per a l’edil Serra, a diferència d’altres crisis, “aquesta resulta més incerta, ja que és totalment nova la situació que ha provocat el COVID-19, tenint per davant moltes més incerteses que certeses, davant d’una crisi econòmica com la de 2008 o una guerra tradicional, de la qual podíem disposar de més elements per al seu anàlisi “. Són aquestes raons les que, considerant raonables les mesures econòmiques que ha posat damunt de la taula l’oposició, “entén que les circumstàncies les han superat, a l’estar a l’començament d’un estat d’alarma, a què no ens hem enfrontat mai”.

En aquest sentit, el regidor buñolense declara que “tant de bo, implementant les mesures que ha presentat el PP i IAB, es pogueren solucionar tots els problemes econòmics i socials als quals ens anem a haver d’enfrontar, però la realitat serà molt més dura “, sentencia l’edil. Afegeix que espera que la petita política quedi a un costat, i govern i oposició es posin a treballar colze a colze “per aconseguir implantar les millors mesures possibles per a la recuperació del nostre poble”.

En aquest sentit, agraeix Serra que el portaveu de el grup popular i líder de l’oposició, David Alís, li hagi facilitat les propostes del seu partit personalment i li hagi mostrat la predisposició a arribar a acords pel bé de Bunyol. Per al portaveu de el grup socialista, el consell Econòmic i Social a què s’ha compromès l’alcaldessa Jonquera Carrascosa en revitalitzar-lo i donar-li més protagonisme durant aquesta legislatura, serà essencial per a prendre les mesures econòmiques que necessiti Bunyol, amb el major consens possible. Ressalta que ara el que toca “és acatar les pautes marcades per les autoritats competents, intentar pal·liar totes les urgències que sorgeixin en aquests angoixants dies des de l’Ajuntament de Bunyol, al costat de el suport de la resta d’institucions i sortir d’aquest estat d’alarma el millor possible, agraint la tasca de tot el govern municipal amb Jonquera Carrascosa al capdavant “.

També ressalta el 2n tinent d’alcalde la comesa del regidor Carles Xerri des de Benestar Social, en l’auxili dels més desfavorits, com les ajudes extraordinàries d’alimentació posades en marxa en els menjadors escolars, més ambicioses que les marcades per la Generalitat. “En moments com aquests, les sigles passen a un pla totalment secundari, sent el moment de l’altura de mires i la política en majúscules”, culmina el regidor responsable de l’àrea econòmica de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*