Utiel suspèn el sistema d’aparcament altern

Post també disponible en: Castellano

Dimecres que ve, 1 d’abril, els vehicles no hauran de canviar-se a l’marge contrari

L’Ajuntament d’Utiel ha suspès amb caràcter indefinit la vigència de el sistema d’aparcament altern en les vies públiques del municipi d’Utiel dins de les mesures especials adoptades davant la crisi sanitària COVID-19.

Durant el temps de suspensió, la zona d’aparcament permès en les vies públiques que tenen instaurat aquest sistema serà el que regeix actualment, de manera que el proper 1 d’abril, no es reubicaran els vehicles en una altra vorera.
La mesura s’ha adoptat tenint en compte les restriccions actuals de circulació durant l’estat d’alarma perquè els propietaris dels vehicles situats a les vies públiques amb sistema d’aparcament altern, no hagin de sortir a reubicar-los en el marge contrari.
En aquest moment Utiel compta amb zones d’aparcament altern trimestral de manera que el pròxim 1 d’abril hagués estat la data marcada per a canviar els vehicles.

Per tant, després de la resolució d’alcaldia adoptada per aplicar aquesta mesura extraordinària, en la nit de l’31 de març a l’1 d’abril, cap cotxe s’ha de moure per aparcar al marge contrari i així quedarà establert fins a nova ordre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*