Comencen a la Pobla de Vallbona les obres de les voreres a la Rascanya amb sis nous treballadors

Este mes de gener han començat les obres de les voreres de la urbanització Rascanya. Els treballs duraran quatre mesos i l’objectiu és renovar les voreres d’una de les zones residencials més antigues de la Pobla de Vallbona. L’obra tindrà un cost total de 106.000 euros finançada pel Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació de València. Per a este projecte no s’ha adjudicat l’obra a cap empresa sinó que l’execució és directa per part de l’Ajuntament.
Per a dur endavant estes obres s’ha contractat a sis empleats (tres oficials i tres peons). La selecció de personal s’ha fet per estricte ordre de les bosses de treball i amb un sou equivalent per conveni al dels treballadors de la brigada d’obres, que tenen la mateixa categoria. “Hem volgut dignificar el treball i no fer una oferta precària només per a un mes i amb el salari mínim”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Juan Aguilar.
A més a més, s’ha contractat a empreses de maquinària de la Pobla i el material de construcció que està utilitzant-se s’ha comprat de manera equitativa a les quatre empreses de materials que hi ha al municipi.
“D’esta manera els diners els revertim en el teixit productiu del municipi. Hem contractat personal de la Pobla i les empreses locals es veuen també beneficiades. Potenciem així més els diners que han arribat de la Diputació, no només amb l’execució de l’obra”, ha assegurat Juan Aguilar.
Les voreres d’esta urbanització estaven ja en molt mal estat i moltes d’elles no s’havien renovat des que es van construir en els anys 70. Durant anteriors legislatures es va començar a arreglar algunes d’elles. Ara, amb la injecció econòmica que suposa el Pla d’Inversions de la Diputació de València, el consistori treballa per completar el tram de vorera en mal estat de l’Avinguda General Montecolorado i després actuar en els carrers on les voreres estan més deteriorades i amb més trànsit de vianants, escoltant les reclamacions veïnals.
En estes obres, executades directament des de l’Ajuntament, es tindrà en compte també el Pla d’Accessibilitat per a rebaixar els passos elevats.
Per al regidor d’Urbanisme, Juan Aguilar, “esta obra suposa un cost de més de 100.000 euros i era una necessitat des de feia molt de temps. Tenim per davant molt de treball en matèria urbanística i anirem executants obres una darrere de l’altra per a solucionar els problemes més urgents i buscant les opcions econòmiques més avantatjoses per a tots”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*