Dinar de la tardor del PSPV de Benissanó

Com cada any pel mes d’octubre els socialistes de Benissanó es reuniren per a tal de fer un dinar de germanor a militants i simpatitzants i així retrobar-nos per a parlar de tots aquells temes d’actualitat i d’allò que més ens importa: parlar de Benissanó. Per a aquest acte es comptà amb la presència del senador i alcalde de L’Eliana, J.María Ángel i de la candidata del PSPV-PSOE a l’alcaldia de La Pobla de Vallbona, Regina Llavata.

Tal com està passant als últims dos anys, l’ajuntament de Benissanó presidit per l’alcaldessa del PP Isabel Castellano, cobrà al PSPV-PSOE de Benissanó la quantitat de 253,75€ per la utilització de 3’5 hores d’aquest espai municipal (Centre Social).

Com ja hem manifestat en diferents foros i des que s’aplica aquesta taxa, els socialistes de Benissanó no entenem aquesta discriminació negativa (que tal vegada podria considerar-se prevaricació) de l’alcaldia cap a tots els veïns de Benissanó que militen o simpatitzen amb els socialistes.

A cas l’alcaldessa ens considera veïns de segona? Per què els socialistes de Benissanó paguem i no paguen altres entitats o associacions? Considerem aquest fet com una falta de consideració cap a tots els veïns de Benissanó que ahir acudiren al dinar de germanor organitzat pel PSPV-PSOE de Benissanó.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*