Més de 2.500 Veïns participen al sopar de quintes a Benifaió

El recinte es va plenar fins la bandera. tc.c

El recinte es va plenar fins la bandera. tc.c
El col.legi Santa Bàrbara de Benifaió va acollir el passat dissabte 1 d’agost el I SOPAR DE QUINTES amb una xifra d’assistents que va superar les previsions.
Organitzat per la comissió Falla La Verge i les festeres 2015, amb la col.laboració de l’Ajuntament, el sopar va reunir a més de 2.500 veïns d’entre 12 a 76 anys ja que la quinta més jove assistent segons les normes establides va ser la del 2003, sent la quinta on van acudir els de major edat la de 1939.
Un sopar amb reconeixements i festa. Des de l’organització es van premiar a les quintes més nombroses i a més a les samarretes més originals, ja que cada quinta era identificada pel seu any i logo especial fet per a eixa nit.
L’acte va finalitzar amb una discomòbil patrocinada per l’Ajuntament que va oferir música per a tots els sectors d’edat, des dels anys 40 fins l’actualitat.
En l’apartat dels agraïments l’alcaldessa Marta Ortiz va destacar l’esforç i treball dels dos col.lectius organitzadors així com dels peons municipals i protecció civil en tota l’ajuda rebuda, no sense abans destacar “l’alt recolzament del poble de Benifaió a este acte festiu”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*