PSPV de Benifaió: «La gestió de la piscina coberta de la senyora Arcís i el seu equip de govern ha fet aigües»

Comunicat del PSPV de Benifaió:

Com ja vam manifestar en el nostre comunicat, el Grup Municipal Socialista no està d’acord en el tancament de la piscina, sobretot, perquè encara hi ha la possibilitat de negociació amb empreses després de declarar deserta la licitació. Però l’alcaldessa no ho ha previst ni plantejat, com ha dit, per l’endeutament que tenim, cosa que hem d’agrair a ella i al seu gran equip de govern.
  No vam donar crèdit, ni ho donem ara, a com s’ha portat des de l’inici la gestió de la crisi amb l’empresa que gestionava la piscina coberta. Cal retraure de nou les actuacions del PP del passat pel que fa a aquest assumpte.
L’alcaldessa de Benifaió ni el regidor d’esports NO han sabut gestionar el control del manteniment de la instal·lació per part de la concessionària, no han sabut gestionar, en cap ocasió, les peticions i propostes que l’empresa va posar sobre la taula per poder continuar prestant el servei anys enrere. Algunes d’elles van ser: arribar a un acord en el pagament de la llum i / o el gas, la instal·lació de zones per a activitats en sec i moltes altres, com haver negociat un increment del cànon, per exemple, per poder continuar prestant el servei i al personal adscrit al mateix, arribant a una deixadesa mutua que al final “ a pagar els usuaris i treballadors”.
Han estat molts mesos en els que en els diferents plens, juntes, comissions, reunions … etc pels quals se li ha preguntat a Arcis i al regidor de torn sobre la piscina i al final de tot ens van mentir, o almenys així ens sentim nosaltres, ja que ens van dir que la piscina era viable i que hi havien empreses interessades a portar la piscina i es per aquest motiu que es va traure de nou a concurs la gestió de la piscina.
Tot això va ocòrrer al mes de juliol de 2014, es va convocar un ple extraordinari exclusivament per aquest assumpte, però la deixadesa i esgotament d’aquest equip de govern és tal, que fins al mes de novembre no es porta a aprovació el plec de condicions, sabent que el 31 desembre 2014 l’empresa actual abandonava la piscina. És clar, ara diuen que falta temps i que la decisió és poc meditada, és el que passa quan els deures no es fan correctament.
És fàcil dir ara que no podem fer una altra cosa, que tenim un pla d’ajust i que «és el que hi ha», però és important que tot el poble sàpiga que aquest pla d’ajust és conseqüència del “despilfarro” de la Sra. Arcis i del seu equip del Partit Popular amb l’ objectiu sempre electoralista i partidista oblidant els interessos dels veïns i veïnes del nostre poble.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*