El IV Trail Bunyol oferirà dues distàncies de 27k i 14k i una marxa no competitiva de 10k el proper diumenge 28 d’octubre

Cartel anunciador de la prueba.
Cartel anunciador de la prueba.

Post també disponible en: Castellano

Cartel anunciador de la prueba.
Cartell anunciador de la prova.

L’organització preveu un augment en el nombre de participants del 30% respecte a edicions anteriors. Darrera cursa del calendari d’aquest 2018 a la localitat

El Club Atletisme Correores de Bunyol, al costat de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la localitat, organitzen la 4ª edició del Trail Bunyol amb tres grans i espectaculars competicions per als amants del running i la natura, a la qual s’uneix com a novetat en aquesta edició, una caminada de 10 quilòmetres.

Laguna Martínez, president d’aquest club esportiu, cita les carreres que tots podran gaudir el proper diumenge 28 d’octubre a Bunyol amb sortida i meta al Parc del Planell de la localitat: “Els participants podran gaudir d’un Trail de 27k, amb 1100 metres de desnivell, i un Sprint Trail de 14k, amb 450 metres de desnivell, i, a més, aquest any s’afegeix com a novetat una Caminada de 10k, amb 300 metres de desnivell, enfocada per als senderistes que habitualment recorren els nostres bells paratges naturals i que en aquesta ocasió podran gaudir d’una extensa companyia d’aficionats al senderisme “.

Les inscripcions per participar al IV Trail Bunyol del proper diumenge 28 d’octubre es poden realitzar fins el dimecres 24 en la següent web: https://www.mychip.es/evento/iv-trail-de-bunol-4?fbclid= IwAR17OsxO9XB2tkSmS-BcC43Pa-Avrl00VFlKB6j2ub9fj0ZFOOeMDwe0_Z4. Aquí tots els runners descobriran els premis que, per tan sols inscriure’t, ofereix el C.A. Correores de Bunyol. Es tracta d’una samarreta tèrmica, uns maneguets i un saquet d’excel·lent qualitat. Tot per inscriure’t abans de la data límit de dimecres 24 a les 0h.

Marta Pérez, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, està completament bolcada en aquest esdeveniment esportiu, amb el qual es clausura el calendari de curses d’aquest 2018 a la localitat, “un any ple d’actes esportius molt variats, on la innovació i el augment d’esdeveniments ha estat la tònica dominant, a més de l’elevada participació de la ciutadania de Bunyol i la comarca en tots ells, cosa de la qual ens sentim molt orgullosos i satisfets per part del Consistori Municipal “.

La Caminada és la major innovació d’aquest Trail, “i és que des d’un gran nombre de senderistes de tota la província de València ens va arribar la petició de poder fer una conjunta, i què millor que fer-la en un dia ple de runners, aficionats al esport, a caminar ia conèixer paratges únics de la Comunitat com el que ens ofereix Bunyol i el seu entorn”, continua Llacuna Martínez. A més, confirma que l’organització preveu un augment d’un 30% respecte al nombre d’inscrits de l’edició anterior.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*