Mi banner

El Passeig de Borrunes de Bunyol alberga aquest cap de setmana una nova edició de l’exitós Mercat Medieval

Post també disponible en: esCastellano

Mercado Medieval en el Paseo de Borrunes.

Mercat Medieval al Passeig de Borrunes.

Espectacles, exhibicions, concerts, atraccions per a xiquets i molt més, amb serveis de menjars i sopars, faran de Bunyol un focus turístic de qualitat aquest cap de setmana per a totes les edats i gustos

Del divendres al diumenge Bunyol celebra un any més el Mercat Medieval en el seu Passeig de Borrunes. Concerts, monòlegs, exhibicions i moltes atraccions per petits us esperen aquest cap de setmana en aquesta bella localitat de l’interior de la província de València.

Arrenca el divendres amb un monòleg a càrrec de Manu Baeza i espectacle de màgia de Darío Hueta. Dissabte begudes i tapes a la barra que instal·la la Falla Ventas, ia la nit, gran concert tribut a Fito i Fitipaldis a la mitjanit.

Diumenge, a les 12h concert de la Banda Juvenil de l’Artística de Bunyol. A les 19h concert medieval a càrrec de la coral polifònica de l’Harmònica de Bunyol a la Plaça d’Armes del Castell.

Tant divendres com dissabte a la nit hi ha sopars a la barra de la Falla Vendes de 20,30 a 23h. A més el dissabte i el diumenge també es serveixen dinars de 14,30 a 16h (prèvia reserva). Nombrosos veïns de tota la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva i visitants de tota la geografia provincial i nacional visiten cada any aquest mercat medieval, que ja s’ha convertit en cita obligada per als amants d’aquest tipus d’activitats culturals i festives per aquestes dates.

Nombrosos estands amb tot tipus d’articles medievals per a totes les edats, atraccions per a xiquets, activitats per a ells i com no, nombroses actuacions relacionades amb el món medieval estaran aquests tres dies a Bunyol en l’entorn incomparable del Passeig de Borrunes, ple d’arbres centenaris , amb una exquisida vegetació, net, bell i d’enorme bellesa patrimonial.

Bunyol es prepara per al Congrés Mundial WASBE 2019

A més, divendres estarà a Buñol el president de WASBE, Darío Sotelo. Per això, el dissabte a les 11h s’ha organitzat al Museu de la Tomatina una xarrada col·loqui informativa enfocada a directors i professionals del món de la música de bandes, amb la finalitat de potenciar i informar, més si és possible, d’aquest gran esdeveniment que esdevindrà al juliol en aquesta localitat.

Deixa un comentari