Xest publica el calendari de contribuent per a 2020

Rafael Climent participa en la jornada “Empleabilidad y competitividad empresarial” que se desarrolla en Cheste.
Rafael Climent participa en la jornada “Empleabilidad y competitividad empresarial” que se desarrolla en Cheste.

Post també disponible en: Castellano

El passat 9 de gener es va aprovar el calendari fiscal 2020 a Xest, mantenint-se els imports de les taxes i impostos igual que en 2019, així com els terminis.

El primer impost a passar a cobrament serà el dels vehicles de tracció mecànica, el pagament per als contribuents sense domiciliació tindrà de termini des de l’1 de febrer fins al 31 de març. En cas de domiciliació, es passarà a cobrament el rebut el 28 de febrer.

Per l’IBI urbà (Impost de Béns Immobles) el pagament sense domiciliació es podrà abonar des de l’1 de juny fins el 31 d’octubre; els pagaments domiciliats en un sol termini es passaran a cobrament el 29 de juliol i els fraccionats en cinc vegades, els dies 28 de juny, 29 de juliol, 29 d’agost, 27 de setembre i 29 d’octubre. L’IBI rústic s’haurà d’abonar des de l’1 de setembre a l’31 d’octubre i en cas de domiciliació es farà en un pagament únic el 29 d’octubre.

En l’apartat de taxes, els pagaments corresponents a el servei de recollida d’escombraries i als guals es realitzaran des de l’1 de novembre fins al 31 de desembre i en cas de domiciliació, en un únic pagament el 29 de novembre.

Finalment, l’IAE (Impost d’Activitats Econòmiques) es pagarà durant els mesos de setembre i octubre i les domiciliacions passaran a cobrament en un únic rebut el 27 de setembre.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*