Adif licita l’estudi d’alternatives i el projecte constructiu de 58 passos entre andanes entre ells a l’estació de Chiva

Post també disponible en: Castellano

Adif ha licitat dos contractes de serveis de consultoria i assistència tècnica per a la redacció de l’estudi d’alternatives i projecte constructiu de passos entre andanes en un total de 58 estacions de la Xarxa ferroviària d’interès general (RFIG).

L’objectiu d’aquests contractes és “desenvolupar un projecte constructiu de pas a diferent nivell entre andanes en estacions, en els casos en què, després d’analitzar la naturalesa, funcionalitat, condicions, viabilitat i proporcionalitat de el pas existent, l’estudi d’alternatives determini que aquesta resulti la solució òptima “, segons fonts d’Adif.

Per a l’execució d’aquests passos, incloent l’eliminació i inhabilitació de el pas actual, “pot ser necessari modificar vies, les instal·lacions ferroviàries associades (electrificació, senyalització i comunicacions) i desplaçar, prolongar i eixamplar les andanes existents”.

El primer dels contractes licitats, per import de 5.894.394 euros (IVA Inclòs), i amb un termini execució de 18 mesos, s’ha dividit en quatre lots, el lot 3 afecta Catalunya i Comunitat Valenciana. S’analitzaran diverses estacions catalanes i dues de la Comunitat Valenciana, que són Sant Gabriel (Alacant) i la de Xiva, a La Foia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*