Es reprén una part de l’activitat en les instal·lacions esportives municipals de Xest

Post també disponible en: Castellano

Amb l’entrada de Xest a la Fase 2 de la desescalada, es reprenen algunes activitats esportives al pavelló i poliesportiu municipals. De moment comencen els entrenaments de tennis, bàsquet, karate i salt de corda.

“Hem d’anar molt a poc a poc per anar tornant a la normalitat. Per això, en principi, en tennis només comença l’alumnat que està federat i esportistes d’alt rendiment; en salt de corda començaran els seus entrenaments els alumnes i les alumnes de més edat amb entrenaments individuals en grups reduïts; en karate, persones adultes i també en grups reduïts; i en bàsquet, només tornen els integrants de l’equip amateur. Per ara no s’inicien les activitats de categories inferiors “, ha explicat el regidor d’Esports, Francisco Llorens.

El regidor ha posat èmfasi que totes les activitats que tornen a realitzar-se en les instal·lacions esportives municipals seguiran les normes establertes al BOE. Seguint aquestes indicacions, s’han organitzat torns i horaris i s’ha fixat un protocol per evitar el risc de contagi. Així, cada esportista s’haurà de fer càrrec de dur a terme una correcta desinfecció del seu calçat a l’arribar a el recinte esportiu; o, si no, haurà de canviar-se de sabatilles a l’entrar. A més, s’han de respectar rigorosament els tunos i horaris establerts i es recomana utilitzar freqüentment gel hidroalcohólico o rentar-se les mans. D’altra banda, queda prohibit compartir material i caldrà respectar l’ocupació dels lavabos, l’aforament està limitat a una persona.

Es desinfectaran les zones comunes a l’acabar cada torn, així com el material compartit i a l’acabar la jornada es desinfectarà tot el recinte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*