Aficionats i pilots gaudeixen d’una espectacular tercera edició del Cros Country de Bunyol

Participantes junto con los socios y simpatizantes del Moto Club Buñol.
Participantes junto con los socios y simpatizantes del Moto Club Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Participantes junto con los socios y simpatizantes del Moto Club Buñol.
Participants juntament amb els socis i simpatitzants del Moto Club Bunyol.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la III Cross Country Bunyol realitzat pel Moto Club Bunyol i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bunyol, amb la seva alcaldessa al capdavant, Jonquera Carrascosa, i amb la Regidoria d’Esports que dirigeix ​​Marta Perez i el suport econòmic de multitud de comerços.

La prova és puntuable per al campionat MotoDes de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana i com en anys anteriors possiblement la millor que es disputa en aquest campionat.

Com en anys anteriors, el preciós circuit de 6 km on alternen zones trialeres espectaculars i la zona de l’esplanada on majorment s’aglutinen els aficionats.

Dissabte a la tarda el responsable de la Federació i dos ajudants més van donar un curset intensiu als més petits de les categories de Pe 50, Pe 65 i Pe 85. Perfecte per optar amb millors garanties de cara a la cursa de diumenge.

Va començar el diumenge amb una magnífica matí els petits que haurien d’estar donant voltes a un circuit menys llarg durant una hora i al final els vencedors van ser: en la categoria de Pe 50 Alex Gavarda Castellà (CM Villar); i segon el pilot de Bunyol Óscar Ginés Martínez.

A la de Pe 65, Vicente Galarza Agustina es va pujar al més alt del podi gaudint del recorregut i finalment en Pe 85 Aaron Geraldo García (CM Andreu 28).

I a les 12,00 hores van començar els grans a prendre bona nota del circuit fent una Superpole per a la classificació a la sortida. Immediatament posats en graella els juezes van començar a donar la sortida a tots aquests grans deportitas de la motocicleta. Havent d’estar una hora i mitja donant voltes fins a completar la prova.

I els guanyadors segons les seves categories van ser:
– Sènior A Tosha Schareina (CM Andreu 28).
– Sènior B 2 T Alejandro Jover Fernandez (Esc. Piston).
– Sènior B 4 T Fernando Miron Garcia (GMX Enduro Il·licità).
– Sènior C2 T Pedro Luis Candela Perez (GMX Enduro Il·licità).
– Sènior C4 T Juan Ramon Martinez Carpena (GMX Enduro Il·licità).
– Junior Jesús Roberto Higón Villar (MC Bunyol).
– Pe 125 cc Alfredo Pellicer Cardellat (MC Benicarlo).
– Aficionats Vicente Alejos Montoro (MC Bunyol).

Enhorabona a tots els guanyadors i per descomptat a tots els participants juntament amb els socis i simpatitzants del Moto Club Bunyol. Tots esperen ja la IV edició que segur que se superarà. Informa, Elio Zanón.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*