Fotogaleria: El cicle “Música a la primavera” de Xest arrenca amb dues actuacions de gran qualitat

La actuación de Abbas Cantadas, a cargo de la compañía Octámbuli.
La actuación de Abbas Cantadas, a cargo de la compañía Octámbuli.

Post també disponible en: Castellano

La actuación de Abbas Cantadas, a cargo de la compañía Octámbuli.
L’actuació d’Abbas Cantadas, a càrrec de la companyia Octámbuli.

Un any més, amb l’arribada de la primavera, se celebra a la localitat chestana el cicle “Música a la primavera”. Dissabte passat, 11 de maig, aquesta proposta cultural obria el seu programa amb l’actuació d’Abbas Cantades, a càrrec de la companyia Octámbuli, que es va dur l’ovació del públic i una magnífica crítica per part dels i les assistents.

Octàmbuli és un grup vocal creat el 2005 que té com a principal objectiu difondre l’univers de la música a capella; i des de llavors ha dut a terme una dilatada trajectòria per escenaris de tota la península. D’aquesta manera, amb l’únic recurs de la veu, l’octet vocal va delectar al públic amb sorprenents versions de diferents peces musicals.

Durant l’espectacle “Abbas Cantades”, Octámbuli posa en escena, amb una bona dosi d’humor, una situació en la qual el govern de Suècia, en gabinet d’emergència, decideix portar a la Comunitat Valenciana una nova primavera econòmica a canvi d’algunes concessions , com paelles de salmó fumat, falles prefabricades a Ikea i la imposició de Pipi Calzaslargas com a únic programa infantil a la ràdio televisió valenciana.

Diumenge, 12 de maig, “Música a la primavera” continuava amb l’actuació de València Art Quartet i el seu projecte “Amèrica”, en què els músics valencians Maria Rita (Marita) Primo i Jordi Nogués, al piano, al costat de Ángel García i Miguel López, a la percussió, van realitzar un recorregut de nord a sud del continent americà a través d’obres dels compositors i pianistes Gherswin i Bernstein, amb la veu de la soprano Quiteria Muñoz en alguns temes. Novament, l’espectacle va rebre un emocionat aplaudiment per part dels i les assistents, que van destacar la gran qualitat de les actuacions del cap de setmana.

“Des de la regidoria de Cultura agraeixo que el públic doni suport amb la seva presència aquestes activitats culturals que amb tant afecte organitzem coincidint amb l’arribada de la primavera”, manifestava Mª Ángeles Llorente en l’obertura del cicle. “És impensable una primavera sense flors, sense música que alegra els sentits”, continuava, parafrasejant Rosalía de Castro. “Així que els convido a participar en la resta d’espectacles, que també seran de gran qualitat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*