L’atleta utielano Víctor Ruiz aconsegueix la Mínima Olímpica per als Jocs de París 2024

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón, ha traslladat la seua més sincera enhorabona a l’esportista per aquesta fita esportiva en 3.000 obstacles que se suma a l’aconseguit al juny com a rècord d’Espanya.

Divendres passat, l’atleta utielano Víctor Ruiz Orden, tornava a fer història a Mònaco en alçar-se amb la mínima per als Jocs Olímpics de París 2024. L’esportista va tancar els 3.000 obstacles amb un temps de 8.14,41 en la Lliga de Diamant de Mònaco, una de les grans cites de l’atletisme a nivell mundial. 

L’atleta utielano, que competeix al Platges de Castelló, va finalitzar la carrera amb un rendiment extraordinari: 7é d’un total de 15 atletes i MÍNIMA per als Jocs Olímpics en 3000 metres obstacles. El utielano es va quedar a tan sols mig segon de la seua millor marca personal en una carrera en la qual va tancar l’última volta en un temps d’1.01,50.

Una altra gran fita per al campió utielano, que el mes de juny passat s’alçava amb el rècord d’Espanya de 2.000 obstacles i la 9a posició com a millor atleta mundial de la història. La pròxima cita , el Campionat d’Espanya de Torrent, on es jugarà la plaça per al Campionat del Món de Budapest. 

L’alcalde d’Utiel, en nom de tota la corporació, ha traslladat la seua més sincera enhorabona a l’esportista utielano pels rècords aconseguits. Ricardo Gabaldón ha felicitat l’atleta professional, Víctor Ruiz, per ser un referent de l’esport a nivell mundial, i li ha agraït la promoció que sempre fa del seu poble, en portar el nom d’Utiel amb orgull allà on competeix.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*