Fotogalería: cap de setmana de Festes de juliol amb activitats per a tots els públics a Xest

Post també disponible en: Castellano

El programa festiu del passat cap de setmana ha contemplat activitats per a les famílies, els tradicionals sopars a la fresca amb espectacle, una macrodiscomóvil i un espectacle teatral a l’aire lliure.

Activitats infantils 

El divendres a la vesprada desenes de famílies es van reunir al carrer Xiva per a realitzar la desfilada de disfresses infantils en el qual es van poder veure socorristes, pirates, animadores, minions, gokus i princeses, entre molts altres. El recorregut va passar per la plaça Constitució fins a arribar a la plaça Doctor Cajal on els esperava una revetla infantil Tik Tok que va animar a ballar a xiquets, xiquetes i majors. 

El dissabte al matí es va instal·lar un parc aquàtic inflable al Carrer Vicente Navarro, amb tobogans, deslizadores i piscines que va comptar amb gran participació infantil.

Sopars a la fresca i discomóvil

Com és habitual, els sopars a la fresca van omplir la plaça Segona República divendres i dissabte i el públic va poder gaudir dels espectacles The Talent i Operació Homenatge. A més, el dissabte se celebrava la macrodiscomóvil Tumbalea Revolution en l’aparcament del camp de futbol.

Espectacle teatral

El diumenge acabava la programació del cap de setmana a les 20.00 amb l’espectacle teatral Nüshu, a càrrec de la companyia Capicúa, ambientat en una fàbrica tèxtil i amb cinc dones com a protagonistes que van portar a escena acrobàcies de corda doble, escala àrea i masteler, entre altres.

“Els actes d’aquesta finalitat de setmana han destacat per la gran participació del poble de Xest en ells. Des de les disfresses a la festa d’aigua, que va ser una novetat, passant pels sopars i la discomóvil, tots amb moltíssima gent. L’espectacle de teatre i circ va tindre una posada en escena molt bonica, es va tractar d’un homenatge a la gent que va passar per la fàbrica Lois, i va ser un molt bon colofó final”, destacava el regidor de Festes, Oscar Galdón. “Agraïsc a tothom la seua col·laboració en les activitats programades; a la policia, a les associacions, als meus companys i companyes, al personal de l’ajuntament, i sobretot a la població.

Comença la setmana taurina

Hui, dilluns 24 de juliol, comença la setmana taurina, en la qual s’han programat vesprades de vaques i bou, vaquillas i bou embolao, bou en corda, càrrega del mans i un cara a cara entre ramaderies. Els esmorzars i la discomóvil seran el dissabte, 29 de juliol, en l’aparcament del camp de futbol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*