«Al Compàs» posa fi al cicle de Música a la primavera amb la seua posada en escena de Grease

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 11 de juny, va tindre lloc en el Teatre Liceu l’acte de clausura del cicle Música a la primavera. Els encarregats de posar punt final van ser els actors i actrius de l’associació teatral local ‘Al Compàs’, amb una gran representació del musical Grease. Aquesta agrupació creada a Xest acull entre les seues files a joves de tota la Foia de Bunyol i fins i tot de València.
Va obrir l’acte la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente, que feia un repàs pels nou concerts que s’havien produït durant aquest cicle musical, posant en valor les actuacions i destacant l’esforç de la regidoria per a la posada en marxa d’aquest projecte, finançat al 50% per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Cultura. Llorente també va agrair la col·laboració de totes les persones implicades en el desenvolupament del cicle. “Gràcies a l’Associació Musical La Lira; a Begoña, Rosario i Pilar; als becaris que han treballat durant aquest temps; a Octavio i el seu equip de Sonoc i a Tàndem Comunicació. La música no acaba ací, ni molt menys, aquesta temporada encara ens esperen moltes més vetlades musicals en viu”, declarava Llorente, anunciant el pròxim cicle de Serenates. “Cap aparell tecnològic pot substituir la música en viu i el contacte directe amb els artistes”.
Dos representants del Compàs van ser els encarregats de presentar l’última actuació i van aprofitar la seua intervenció per a agrair a la regidoria de Cultura l’ajuda aportada per a la realització del seu musical.
Grease va abarrotar les butaques del Teatre Liceu i el públic va gaudir d’una posada en escena protagonitzada per la música i el ball, amb un llenguatge senzill i adaptat al nostre temps, carregat de tocs d’humor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*