Alboraig activa un pla de xoc per a la posada al punt de parcs i jardins

Post també disponible en: Castellano

Els treballs de millora i neteja dels espais enjardinats municipals van començar el passat 5 de maig

L’Ajuntament d’Alborache ha activat un pla de xoc per actuar sobre parcs, jardins i altres espais municipals. L’empresa de jardineria responsable contractada per l’Ajuntament ha estat treballant tota la setmana per posar a punt aquests espais, amb l’objectiu que estiguin preparats si s’aprova el pas de fase de la Comunitat Valenciana en el Pla per a la transició cap a una nova normalitat .

Després d’haver finalitzat el contracte anterior, amb la declaració de l’Estat d’alarma no es va poder formalitzar el nou contracte. L’Ajuntament ha reprès en el que ha estat possible la contractació d’aquest servei i ha posat en marxa aquest pla de xoc la setmana passada, per desbrossar, netejar i adequar els espais municipals com les zones de el poliesportiu municipal, Sant Jaume o l’alberg.

Aquesta actuació complementa els treballs de desinfecció que realitza l’Ajuntament cada dos dies al municipi per prevenir el contagi a les zones de més afluència de públic, com l’exterior dels comerços oberts, la farmàcia, el supermercat, la residència, l’alberg o els contenidors d’escombraries i residus.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, recorda a la ciutadania la importància de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i apel·la a la responsabilitat de veïns i veïnes ja que “no hem de caure en la sensació que podem reprendre totes les nostres activitats normals perquè encara no estem fora de perill. Tot i que és una bona notícia que puguem sortir un poco més a l’aire lliure respectar les normes i horaris continuen sent imprescindibles per seguir avançant en les fases de desescalada “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*