Amicis Project presenta aquest dissabte en el Palau de la Música de Bunyol el seu concert “Fantasia”

Post també disponible en: Castellano

Aquest concert, organitzat per la regidoria de Cultura i el IVC, tindrà lloc en el Palau de la Música, dissabte que ve 21 de maig, a les 19,30 hores

El trio Amicis Project format per David Almerich Soldat (piano), Antonio Cambres Rodríguez (trompeta) i Rafael Ferrús Villar (percussió), germina d’un compartit entusiasme per la música, i un fervent afany d’obrir aquest sentiment al públic, brindant un elaborat programa, amb obres triades pensant, fonamentalment, en el delit de l’oïdor, que podrà escoltar-los aquest dissabte en el Palau de la Música de Bunyol, procurant obrir al públic un ventall d’estils, atraient i divers. 

“Fantasia”, la que han tingut els compositors en inspirar-se per a compondre totes les peces que integren el programa, ja que totes són músiques en les quals preval la seua imaginació i fantasia per a portar-nos per llocs i situacions molt descriptives. 

“Spanish trumperk” està inspirada en cinc dels gravats de Gustave Vaig daurar sobre el delirant personatge del Quixot. 

La música de Ney Rosauro portarà al públic cap a una subtil introspecció, per a continuar amb un llenguatge compositiu completament diferent: “…la NASA llança al “Planeta Rojo” la sonda espacial Mars Polar Lander”, la missió de la qual és detectar aigua en el subsol del planeta Mart. La sonda contínua sense donar senyals, s’ha perdut tot contacte, però les esperances de “despertar-la” no estan del tot perdudes. Hui, gener de 2000, Mars Polar Lander contínua en silenci….” 

Continuarà la fantasia amb una llegenda; la de “Astúries”, d’Isaac Albéniz, per a anar endinsant-nos en el món de la música folklòrica espanyola, passant per Granados, per a concloure amb “En una solera de Cai”, adaptació de l’obra simfònica “De Cai” del compositor Pascual Piqueras Cabanillas. 

Aquest concert, organitzat per la regidoria de Cultura i el IVC, tindrà lloc en el Palau de la Música, dissabte que ve 21 de maig, a les 19,30 hores, amb les venda d’entrades en taquilla per 5 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*