Aquest dissabte el Pavelló del Planell de Bunyol alberga l’III Campionat de Karate Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Prop de 180 participants competiran aquest dissabte en el Pavelló del Planell a partir de les 17h, amb edats des dels 3 fins als 14 anys, i procedents de diversos punts de la província de València. Tots ells del Club Yoshitaka, que és el més nombrós de la Comunitat Valenciana.

Aquest dissabte 28 de gener a les 17h el Pavelló Pablo Cusí Sierra del Planell de Bunyol alberga l’III Campionat de Karate Bunyol. Acte esportiu organitzat pel Club Yoshitaka la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol i la Federació Valenciana de Karate.

Tina Solaz, del Gimnàs Hèracles Gym de Bunyol, organitzadora d’aquest esdeveniment esportiu, confirma que s’espera comptar amb prop de 180 participants, amb edats des dels 3 fins als 14 anys, procedents de tota la província de València. L’objectiu és donar a conéixer a tots els assistents el nostre esport i la seua disciplina. 

Antonio Muñoz, president del Club Yoshitaka i vicepresident de la Federació Valenciana de Karate, serà present, acompanyat de Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol. 

Hi ha total podran veure’s 10 categories, des d’aleví fins als infantils. Encara que també hi haurà cinturons. De tots ells, 40 són de Bunyol, i d’ells hi ha dos cinturons blaus, i dos negres, encara que ja no competeixen. La resta són d’altres poblacions com Xiva, Xest, Godelleta, Camporrobles, Iàtova, Xalans i Setaigües, entre altres. Tots pertanyen al Club Yoshitaka, que és el més nombrós de la Comunitat Valenciana. 

Tina Solaz: “Tenen moltes ganes de competir i amb molta motivació. Volem que tot el poble de Bunyol veja el que és inscriure’ls a Karate. Convidem a tothom a veure-ho perquè els agradarà, és un gran espectacle”, la karateka buñolense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*