Arranca la campanya “Activa! Utiel Comercial”

Post també disponible en: Castellano

Els utielans ja poden sol·licitar aquesta targeta de compra per a incentivar el consum en establiments del municipi. Té un saldo de 50 euros però els beneficiaris la podran adquirir per tan sols 30 euros ja que el consistori sufraga el 40% de l’import total.

L’Ajuntament d’Utiel en col·laboració amb l’Associació d’Indústria i Comerç d’Utiel inicia la campanya “Activa Utiel Comercial” per a incentivar el consum de proximitat en el municipi. 

Des de hui mateix, els veïns i veïnes d’Utiel podran adquirir una targeta de consum local de 50 euros abonant tan sols 30 euros ja que els 20 euros restants els aporta el consistori utielano, sufragant així el 40% de l’import total d’aquesta campanya.

Els únics requisits per a ser beneficiari d’aquesta targeta són ser major d’edat i estar empadronat a Utiel a data 31 de desembre de 2020.

Els interessats poden presentar la seua sol·licitud a través del formulari web que trobaran en www.utiel.es o bé a la Casa de Cultura d’Utiel en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 19,30 hores i dissabtes de 9 a 14 hores. 
Els utielans podran canviar aquestes targetes en qualsevol establiment adherit a la campanya del 22 de març el 31 de maig.

Targeta “Activa! Utiel Comercial” 

La targeta “Activa! Utiel Comercial” naix amb l’objectiu d’estimular les compres en comerços i negocis del municipi per a mitigar l’impacte de la crisi provocada per la pandèmia. 

Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport d’un total de 167 negocis pertanyents a diferents sectors econòmics del municipi que estan integrats en la campanya d’impuls del comerç local.

El llistat d’empreses adherides es pot consultar en la pàgina web municipal, on apareixen agrupats per: Comerços d’alimentació; moda complements i joieria; drogueria i perfumeria; llar i decoració; hostaleria i turisme; salut i bellesa; informàtica i electrodomèstics; papereria, llibreria, premsa i kioscos; flors, jardineria i animals; vehicles, tallers i carburants; esports, joguets i oci , tabacs i altres serveis.

Una campanya que posa en marxa l’Ajuntament d’Utiel dins del seu pla de xoc municipal per a reactivar l’economia local en aquesta difícil conjuntura provocada per la COVID.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*