Avança la transformació integral de l’Avinguda del Poliesportiu

Post també disponible en: Castellano

Les obres, que es van iniciar al juliol, està previst que continuen fins el mes vinent de setembre.

Les obres de l’Avinguda del Poliesportiu continuen avançant aquest mes d’agost en la seua completa transformació cap a una avinguda més accessible i integradora capaç d’acollir, diàriament, l’àmplia concentració d’alumnat, tant del CEIP El Garbí com de l’IES l’Eliana, així com de les persones usuàries del Poliesportiu Municipal. L’Ajuntament ha adjudicat els treballs a PROENA amb un pressupost de 268.862 euros i les obres, que es van iniciar al juliol, està previst que finalitzen el mes vinent de setembre.

L’actuació d’aquesta estratègica avinguda comprén l’ampliació dels espais de trànsit per als vianants, reduint l’amplària dels vials destinats al trànsit rodat, l’adequació i ampliació de l’enllumenat públic, la pavimentació tant de voreres com de calçades i espais públics i la instal·lació de nou mobiliari urbà. A més, el Consistori ha previst l’enjardinament de la rotonda situada a l’inici de l’avinguda amb la dotació de jocs infantils i mobiliari urbà.

L’edil de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha declarat que l’objectiu d’aquesta acció és facilitar l’accés als tres equipaments públics, implementant zones d’ombra i de descans per a facilitar, també la socialització dels usuaris de la via.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*