Benaguasil becarà a 20 joves per a treballar a l’Ajuntament aquest estiu

Post també disponible en: Castellano

El Consistori invertirà de fons propis un total de 9.000 euros per a la posada en marxa d’aquest programa.

Els becaris aprendran nous coneixements en les àrees d’Administració, Educació, Esport i Comerç.

L’Ajuntament de Benaguasil posarà en marxa el programa local “Benaguasil et beca” a través del qual 20 estudiants realitzaran pràctiques formatives aquest estiu en el Consistori en les àrees d’Administració, Educació, Esport i Comerç. Amb això, la localitat compensa la falta del programa formatiu “La Dipu et beca”, suprimit per la institució provincial.
A la convocatòria podran presentar-se aquells estudiants que estiguen empadronats en la localitat, que tinguen 18 anys complits i que es troben cursant Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyaments Universitaris Oficials, Ensenyaments Artístics Superiors o Màster Oficial impartit per les Universitats.
Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 450 euros bruts mensuals que seran finançats íntegrament per l’Ajuntament que invertirà un total de 9.000 euros.
“Benaguasil et Beca” és un programa municipal que llança l’Ajuntament per segon any consecutiu, conscient de la importància de continuar apostant per completar la formació dels estudiants i acostar-los al món laboral. “Ens semblava fonamental que els nostres joves tingueren un espai en el qual posar en pràctica l’aprés en els seus respectius centres formatius i per això hem llançat aquest programa, finançat al 100% per l’Ajuntament per al suport a la formació dels estudiants en l’àmbit local”, han assenyalat fonts municipals. 
Les sol·licituds, que podran presentar-se quan es publiquen les bases en el Butlletí Oficial de la Província, moment en el qual s’informarà la ciutadania a través dels llits habituals, hauran d’anar acompanyades d’una fotocòpia del DNI, la documentació acreditativa d’estar cursant la titulació requerida, fotocòpia de l’expedient acadèmic, així com de tots els documents que acrediten els mèrits.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*