Balanç positiu de l’Escola de Pasqua de Xest 2021

Post també disponible en: Castellano

L’escola de Pascual ha arribat a la seua fi hui, amb un rècord de participació de 123 xiquets i xiquetes i un balanç positiu, sense incidències en el compliment del protocol de seguretat.

“Enguany s’ha superat la xifra d’alumnes i alumnes participants, per la qual cosa queda patent la necessitat que tenen les famílies de conciliar, així com la qualitat d’aquesta iniciativa”, ha declarat la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “Continuarem fent un esforç per a posar en marxa aquesta escola i la d’estiu, desplegant els mitjans necessaris per a complir amb els protocols sanitaris i crear un ambient educatiu segur i divertit”.

L’escola ha comptat amb un cos de quinze monitors i monitores i l’alumnat s’ha dividisc en grups de deu segons edats. Tal com han explicat des de l’organització, enguany la temàtica ha sigut el conte d’Alicia en País de les Meravelles. “Cada dia hem començat el matí amb una dinàmica grupal en la qual s’ha contat una història i s’ha obert un debat per a reflexionar conjuntament sobre valors, utilitzant recursos com la teatralització o la projecció de materials audiovisuals. Després es feia un taller de manualitats relacionat amb La Pasqua i, després de l’esmorzar en classe, començaven les activitats a l’aire lliure amb *gimkanas, jocs esportius cooperatius, entre altres”, ha apuntat la coordinadora de l’escola, Alba Doménech.

Escola segura

Les famílies han seguit estrictament els protocols de seguretat, facilitant les entrades i eixides, en les quals es guardava la distància, es prenia la temperatura i es procedia a la desinfecció de mans. Durant el desenvolupament de l’escola els monitors i les monitores han oferit gel hidroalcohòlic a l’anada i volta dels serveis i abans de l’esmorzar i de la baixada al pati. Els esmorzars s’han fet a les aules i durant l’esbarjo el pati s’ha dividit també en grups amb un monitor o monitora responsable de cadascun d’ells.

“Les famílies estan molt conscienciades en el compliment de les normes i les xiquetes i els xiquets tenen ja interioritzats els protocols pel que no hi ha hagut cap incident”, ha declarat Llorente.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*