El consell escolar municipal de Xest es reuneix per a valorar les activitats educatives realitzades en el passat curs

Post també disponible en: Castellano

El consell escolar municipal es va reunir dimarts passat, 11 de juliol, per a fer balanç de les activitats finançades per la Regidoria d’Educació durant el curs 2022-2023 i per a tractar altres temes d’interés per a la comunitat educativa

“Una vegada més, les valoracions de les activitats promogudes des de la Regidoria d’Educació han sigut molt positives; de fet, el pròxim curs escolar es mantindran totes les realitzades enguany. A més, hem traslladat noves propostes que les direccions dels centres estudiaran per a decidir, al setembre, quins es posaran en marxa”, ha apuntat la regidora, Mª Ángeles Llorente. 

Així, el pròxim curs 2023-2024 els centres educatius chestanos continuaran realitzant, entre altres, les activitats d’Educació afectiu-sexual, Educació viària, Certamen literari, Pequecinema, Teatre en valencià i en anglés, Setmana de l’arbre, Mercat ambulant solidari, Escoles de Pasqua i estiu i Animació a la lectura; així com els tallers de primers auxilis a càrrec del Centre de Salut i Protecció Civil, i els d’educació ambiental. A més, continuaran en marxa projectes com El Gran Joc dels Escacs o Calles educatives de Xest, aquest últim desenvolupat en el CEIP Francisco Giner dels Rius. També seguiran avant els programes coordinats per Acaronar i la UPCCA; i els programes d’Orientació a l’estudi i d’Educació financera, a càrrec de la Fundació cajacheste.

Calendari escolar i recordatori de matriculació per a alumnat de 6é de Primària
Durant la sessió, el consell escolar municipal va acordar la proposta de dies festius per al calendari 2023-2024, que en aquesta ocasió seran el 7 de desembre de 2023 i el 18 de març de 2024. D’altra banda, es va posar l’accent a recordar a l’alumnat de 6é de Primària que ha de realitzar la matriculació en l’institut per al pròxim curs, que donarà principi el pròxim 11 de setembre, segons l’estipulat en la Resolució de 14 de juny de 2023, per la qual es fixa el calendari escolar del curs acadèmic 2023-2024 a la Comunitat Valenciana. Les activitats escolars finalitzarà el 21 de juny de 2024.

Homenatge
La reunió va finalitzar amb un homenatge a Nieves García Bragado, que es retira del seu càrrec en la direcció del CEIP Ana Lluch de Xest. “Aquest és el teu últim consell escolar municipal d’una llarga etapa com a directora; per això, en nom de les persones que hem compartit amb tu aquest espai tan important, vull rendir-te un xicotet homenatge, pel teu esforç, dedicació i pel teu compromís amb l’educació”, manifestava Llorente, abans de llegir una dedicatòria per a la directora, com a comiat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*