Benaguasil acollirà la Jornada d’Actualització per a Entrenadors

Post també disponible en: Castellano

Óscar Fernández, Andrea Esteban i Andrés París seran els ponents de la jornada.

El pròxim dia 23 de febrer tindrà lloc a Benaguasil la Jornada d’Actualització i Reciclatge d’Entrenadors, organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana a través de l’Escola d’Entrenadors, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benaguasil i el FBAC Benaguasil.
En la jornada, de 5 hores de duració participaran els ponents Óscar Fernández, entrenador de futbol que ha dirigit nombrosos equips, entre ells el València CF B i l’Atlètic de Madrid B, a més de la Selecció sub16 de Qatar.
Una altra de les ponents serà Andrea Esteban, que és l’actual entrenadora de l’Esportiu Alabés Glorioses. Va dirigir al València CF Femení i va ser seleccionadora autonòmica sub15 de la FFCV.
Finalment Andrés París, llicenciat en Pedagogia, exfutbolista i autor de llibres com ‘Posa en joc la teua emoció’ o ‘La motxilla del líder’, serà l’encarregat de tancar la sessió amb una conferència motivacional per a la figura de l’entrenador.
Aquesta sessió pretén servir com a actualització metodològica per als entrenadors de futbol, perquè apliquen en les seues sessions les noves dinàmiques tant en el treball global com en les tasques específiques.
El regidor d’Esports, Rubén Araque ha assenyalat que “amb la realització d’aquesta jornada a Benaguasil l’Ajuntament continua apostant per les bones pràctiques esportives a través d’iniciatives com aquesta per a oferir a monitors i entrenadors de futbol una formació contínua de reciclatge”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*