Benaguasil es mou contra el càncer

Post també disponible en: Castellano

La carrera Runcáncer ha recaptat prop de 4.000€

Una vegada més Benaguasil ha demostrat el seu compromís i solidaritat en la lluita contra aquesta malaltia

Dissabte passat va tindre lloc a Benaguasil, la carrera RunCáncer, organitzada per l’Associació Contra el Càncer València amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i l’associació de Mestresses de casa i Consumidors Tyrius.

Amb un recorregut de 4 quilòmetres, Benaguasil ha donat el tret d’eixida a una nova edició d’aquest circuit solidari que ha comptat amb la participació de 356 persones que, en un ambient festiu s’han mogut i sumat contra el càncer.

L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració del CBE Emilio que ha amenitzat la carrera. Així mateix en la prova també han participat bona part dels regidors, entre ells el regidor d’Esports, Rubén Araque, qui ha assenyalat el ‘gran ambient registrat durant la carrera que busca posar en relleu l’ajuda i la investigació en aquesta malaltia, visibilitzant la importància d’una vida sana i la seua prevenció a través de l’esport’ i ha manifestat que ‘hem aconseguit recaptar entre dorsals i samarretes 3.900€ que aniran destinats a la investigació contra en càncer a través de AECC València’.

L’edil ha agraït als voluntaris, a la Junta Local de AECC, a la Policia Local i a Emilio la seua col·laboració en l’organització d’aquest esdeveniment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*