Fotogalería: Les comissions falleres de Turís viuen amb intensitat l’ofrena malgrat el fred

Post també disponible en: Castellano

Possiblement Turís ha viscut unes de les falles més gelades que es recorden, encara que això no ha sigut impediment perquè tots els actes s’hi hagen celebrat amb total normalitat i molta esplendor.

Durant el cap de setmana han sigut molts els visitants que han pogut gaudir de les falles, els passacarrers, els diferents actes de les comissions i, per descomptat, provar bunyols amb mistela a qualsevol casal.

Dissabte es celebrà l’acte central i el més important, l’ofrena de flors a la Mare de Déu dels Dolors Gloriosos. Els sentiments per poder celebrar per fi unes falles amb normalitat es van barrejar amb la devoció per la patrona en un acte en el qual participaren nombroses comissions i juntes locals convidades com les de Sueca, Xàtiva, Algemesí, Alaquàs, Alberic, Alboraya, Catarroja o Moncada.

Els quadres d’honor van entregar els seus rams a l’interior del temple parroquial junt amb la Regina de les Festes de 2019, María Sánchez González, i la seua Cort d’Honor, que devien haver viscut este moment en 2020, però la pandèmia se l’arravatà.

Amb la missa de diumenge, les mascletades i els últims actes a les demarcacions la cremà de cada una de les cinc falles va posar punt final a les falles de 2022. Unes festes molt esperades i viscudes amb molta intensitat.

Fotos: María Martínez

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*