Bons per a serveis municipals i productes agraris destinats al voluntariat turisà

El Ayuntamiento de Turís ha tenido un nuevo gesto con el voluntariado del pueblo

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Turís ha tingut un nou gest amb el voluntariat del poble, en estes dates tan especials, per tal d’agrair i reconéixer una vegada més la seua entrega durant la pandèmia que estem vivint.

L’alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, acompanyat per membres de l’equip de govern, els ha entregat en persona una carta d’agraïment acompanyada d’un lot de productes del comerç local. A més, en el cas de les cosidores de mascaretes podran gaudir de bons per a utilitzar al gimnàs-piscina municipal o al cinema quan es reprenguen les sessions.

En el cas dels llauradors, s’ha establert un conveni de col·laboració amb la cooperativa La Baronia pel qual rebran una subvenció que els permetrà adquirir productes, per valor de la quantitat assignada, en el magatzem municipal que gestiona la cooperativa.

Per a Eugenio Fortaña, l’actitud d’estes persones “ha estat extraordinària i formarà part de la història del nostre poble. Sentim orgull per tot el que han fet, perquè amb la seua actitud valenta i solidària han contribuït al benestar del veïnat i també a transmetre valors molt necessaris perquè la societat afrontara, amb ànims, la situació provocada per la COVID-19”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*