Bunyol celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb activitats i experiències turístiques

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol, a través de la regidoria de Turisme que gestiona Lucía Villar, celebrarà el pròxim 27 de setembre el Dia Mundial del Turisme amb emocionants activitats i experiències, gratuïtes i per a totes les edats.

“El dissabte 30 de setembre, al Parc Sant Lluís de 9,00 a 11,00 hores es durà a terme una jornada de voluntariat, on netejarem i recollirem fem per a preservar el nostre entorn. Després, de 12,00 a 13,30 hores, gaudeix dels tallers i de l’emocionant Fuita Room d’educació ambiental”, en paraules de la regidora, Lucía Villar.

El diumenge 1 d’octubre, a les 11,00 hores, se celebrarà la xarrada sobre el valor del paisatge de Bunyol, impartida per Emilio Laguna, director tècnic del Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal (CIEF), a la sala del Oscurico del Castell de Bunyol. “Després, a les 12,30 hores, els assistents podran submergir-se en la història amb una visita guiada al castell per a conéixer millor el patrimoni de Bunyol”, ha afegit la regidora.

Per a apuntar-se a les activitats, hauran d’inscriure’s enviant un correu amb el seu nom, nombre de participants i l’activitat en la qual es volen inscriure a turismo@bunyol.es o telefonant al +34 653 67 21 74.
“Aprenguem i gaudim d’un turisme sostenible en el qual cuidem el nostre entorn”, ha finalitzat la regidora de Turisme des del consistori.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*