Bunyol compta ja amb huit punts de Xarxa Wifi gratuïta per a tots els ciutadans

A través de la Concejalía de Gobierno e Interior y procedente de una subvención europea los usuarios pueden conectarse libremente tan sólo introduciendo un correo electrónico

Post també disponible en: Castellano

María Vallés, Regidora de Govern i Interior de l’Ajuntament de Buñol informa de la instal·lació de diversos punts de xarxa Wifi gratuïta per a tots els veïns i visitants de la localitat. En concret s’han instal·lat en huit punts clau de la localitat. Es tracta d’una xarxa que pot utilitzar-se per qualsevol dispositiu mòbil que la detecte i que en utilitzar-la per primera vegada et demana tan sols un correu electrònic que té com a objectiu garantir que tot usuari fa un correcte ús d’aquesta xarxa, a més de conéixer si realment aquesta xarxa està sent usada.

Vallés confirma que la instal·lació d’aquests punts de xarxa Wifi gratuïta ha sigut possible gràcies a la concessió d’una subvenció europea a l’Ajuntament de Buñol. Els punts en els quals es pot connectar de manera gratuïta i lliure són: Biblioteca Pública Municipal; Plaza del Molino Galà; Sala d’Estudi del Carrer Vall d’Andorra; Sala del Mercat (tant dins com fora de les seues instal·lacions); Plaza 5 de Març a l’altura de les escales pròximes al parc infantil i a les terrasses dels locals; Plaza Ventas; Camp de Futbol Beltrán Báguena i Conservatori Municipal de Buñol.

L’edil responsable d’aquesta àrea *buñolense s’ha mostrat molt satisfeta per poder comptar lliurement amb una xarxa Wifi gratuïta pels punts més estratègics de la localitat perquè veïns i visitants puguen utilitzar-la, en la sintonia de nombroses ciutats del món.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*