Reis Catòlics de Bunyol presenta de nou a Laura Gallego com la seua Fallera Major després de dos anys sense poder complir el seu somni

Post també disponible en: Castellano

Laura Gallego és presentada de nou com a Fallera Major de Reis Catòlics després de dos anys sense poder complir el seu somni. El teatre Montecarlo de Bunyol ha tornat a ser l’escenari d’aqueixa tan enyorada presentació, que després de dos anys de pandèmia, no havia permés a les comissions falleres poder gaudir d’aquest moment tan important per a elles.

L’escenari, acuradament engalanat per l’artista Salvador Espert Corachán, esperava a Laura després de veure truncada la celebració del 50 aniversari d’aquesta comissió, tan coneguda com entranyable per a tots els buñoleros i buñoleras.

L’acte va donar principi amb la presència dels presentadors, Candela Padilla i Borja Sáez els qui van presentar a les falleres i fallers que componen la cort de la Fallera Major, Laura Gallego Espert, qui va ser rebuda pel president, Salvador Espert, i per públic que amb una gran ovació.

Ja en l’escenari Laura va rebre les emotives paraules del seu pare, Javier Gallego, que amb el seu missatge va fer un recorregut pels sentiments de Laura, que emocionada també va presenciar atentament la projecció d’un vídeo que recordava que l’esperit de la “Fallica del Carrer de Riu” segueix i ha continuat viu durant la pandèmia, així com el dels artistes fallers, que tan durs moments estan passant, i les comissions que no han pogut celebrar els seus actes, en el cas d’aquesta falla, tots els actes del seu cinquantenari, preparats amb moltíssima il·lusió per tots i especialment per la família de Laura que és part importantíssima en la història d’aquesta comissió des de la seua fundació en 1970.

La nota més divertida la van posar les xiques de la comissió que van ballar amb la banda sonora de la pel·lícula “The Greatest Xou”.

Després de tot això, la comissió ha rebut les visites de les comissions amigues, de les misses de l’Harmònica, de les Reines de l’Artística, de Indalecio Zanón, en nom de la Junta Local de Bunyol, així com de la Reina de les Festes, i de l’alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa, acomiadant l’acte amb l’Himne Regional.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*