Bunyol rebrà més de 760.000€ del Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València

Post també disponible en: Castellano

Els municipis de la Foia de Bunyol-Xiva rebran 5.181.597 euros d’aquest ens supramunicipal fins a 2023

La Diputació de València informava aquesta setmana que la Foia de Bunyol-Xiva rebrà més de cinc milions d’euros del Pla d’Inversions 2022-23, concretament 5.181.597 euros. Els nou ajuntaments i la mancomunitat de la comarca entraran en aquest repartiment, i que en concret a Bunyol li correspon la quantitat de 762.277 euros. 
Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, s’ha mostrat molt agraïda a la Diputació de València de poder rebre aquesta quantitat econòmica en un temps tan necessari i ara que ja està aprovat el Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM). “De fet en comptar amb aquest pla les inversions han d’anar destinades a qüestions que siguen presents en el PUAM, recentment aprovat i que perfila el municipi que volem per als pròxims anys”.
Carrascosa confirma que ja estan treballant en les partides en les quals s’utilitzarà aquesta quantia econòmica, “de la qual cal informar la Diputació i després d’això posar-se a la feina en la consecució d’obres, projectes, compres o millores o rehabilitacions, que són els assumptes en els quals podem incidir sobre aquesta subvenció”.
L’alcaldessa recorda que aquests plans de Diputació ofereixen una quantia determinada en funció de la població, del nombre d’empreses instal·lades o de l’ocupabilitat de la zona. “Estem molt satisfets per aquest muntant econòmic en el qual començarem a treballar de manera immediata”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*