Canvis de circulació a la zona del mercat municipal de Xest

Post també disponible en: Castellano

A partir del proper dissabte, 5 de desembre, s’aplicaran canvis en les direccions de circulació de vehicles a la zona de la plaça de l’Mercat i carrers adjacents, a proposta de la Policia Local.

Es va a invertir el sentit del carrer Pizarro i del carrer Goya, entre els carrers Méndez Núñez i Quevedo, perquè la circulació a la illa formada per aquesta vies i la Plaça del Mercat siga circular. D’aquesta manera, el bloc permetrà redistribuir el trànsit de barri, sense necessitat d’entrar i sortir als carrers Quevedo i Goya.

Altres actuacions

A més, es va a augmentar la dotació de places d’aparcament en superfície a la zona, afegint 7 nous espais; es millorarà la visibilitat de la cruïlla de carrers a l’entrada de l’aparcament subterrani per evitar col·lisions en aquest punt; i el tram de la plaça de l’Mercat amb carrer Olmo passarà a ser d’una sola direcció, a causa de l’absència d’espai per assegurar els encreuaments de vehicles.

D’altra banda, es generarà un espai lliure a l’entrada posterior de Col·legi Sant Josep de la Muntanya, instal·lant un vestíbul escolar per evitar aglomeracions d’alumnat i famílies, facilitant així el compliment de la distància social de la normativa Covid-19.

Aquesta setmana l’Ajuntament ha informat a l’veïnat d’aquests canvis a través d’una carta postal, acompanyada d’un plànol amb les noves direccions de circulació de vehicles. “Esperem millorar la fluïdesa i la seguretat en la circulació i demanem disculpes per endavant als veïns i veïnes per les molèsties que es puguin generar”, ha declarat l’alcalde, José Morell.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*