Ciutadans demana un milió d’euros en els pressupostos per a la construcció del centre de salut integrat a Bunyol-Xiva

Post també disponible en: Castellano

Cantó es reuneix amb la plataforma veïnal de la comarca que “porta quasi dues dècades reclamant uns serveis sanitaris dignes per a la zona”

Ciutadans en Les Corts valencianes ha presentat una esmena als pressupostos autonòmics de la Generalitat Valenciana en la qual reclama destinar un milió d’euros per a la construcció d’un centre de salut integrat a Chiva, que donaria servei a tota la comarca de la Foia de Buñol. 

El coordinador autonòmic de Cs en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, acompanyat del diputat autonòmic Fernando Llopis i la regidora de Cs a Viva, Amparo Lapuente, s’ha reunit amb la plataforma veïnal “que porta 16 anys reclamant aquesta infraestructura sanitària tan necessària per a la localitat i els municipis adjacents”. “Es tracta que els veïns compten amb els serveis que es mereixen i deixen de ser enganyats, primer pel PP i ara pel tripartit valencià”, ha afegit després d’instar “a tots els grups parlamentaris a donar suport a l’esmena de Cs i començar, d’una vegada per sempre, el projecte”.

El síndic de Cs ha explicat que Xiva compta, actualment, amb un centre de salut “que es queda curt” i que “aquest centre de tractament d’especialitats funcionaria quasi com un hospital, exceptuant la part quirúrgica, i serviria per a descarregar l’alta pressió assistencial que presenten algunes especialitats en la zona”. A més, ha recordat que el propi Síndic de Greuges ja es va pronunciar en 2017 sobre la necessitat de millorar els serveis sanitaris per a la població de la comarca. 

Per part seua, el portaveu de la plataforma Pro-Hospital Comarcal, Antonio Barrero, ha titllat de “vergonya els 16 anys de promeses incomplides per part de les Administracions” i ha agraït “el treball de Cs per a posar en marxa la infraestructura”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*