Fotogaleria: Arranca el XXIII Concurs de Solistes Luis Ayllón de la SM «L’Artística» de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Després de la suspensió l’any passat a causa de la situació d’alerta sanitària que vivim, enguany l’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” de la Societat Musical L’Artística de Buñol recupera un dels seus actes centrals del curs, amb algun canvi respecte a l’última edició. 
Diumenge passat 16 de maig va arrancar la 23a Edició del Concurs de Solistes “Luis Ayllón” amb les actuacions de la 1a i 2a Categoria en un nou format sense eliminatòries. D’aquesta manera, els 9 participants de les categories més altes van actuar en l’escenari del Teatre Montecarlo, amb familiars i amics donant-los suport des del pati de butaques. 
El jurat, format per Mario Ortuño Gelardo, Director de la Banda Simfònica de “Els Lletjos” i Director de l’Escola Luis Ayllón; Manuel Morales Martínez, compositor i Cap d’Estudis del Conservatori Professional de Requena, i José Vicente Algado Climent, Director de la Banda de Música “Verge de la Pau” d’Agost i professor de trompa del Conservatori Professional de Novelda; va tindre una tasca complicada per a determinar els premis de cada categoria i els seus guanyadors, donat l’alt nivell que van presentar els nostres joves músics. 
Després de la deliberació i valoració de les actuacions, el jurat va determinar entregar els següents premis en la 2a Categoria:

  • Tercer premi: Daniel Aparicio Vallés, percussió
  • Segon premi: Nuria Gómez Zanón, fagot
  • Primer Premi: Gorka Sáez García, trompeta
  • Guanyador: David Alonso Perelló, saxofon

Quant a la 1a Categoria, la decisió del jurat va ser el següent:

  • Segon premi: Marc Miguel Criado, fagot
  • Primer premi: Lucía Alegre Ortiz, oboé
  • Guanyadora: Eva Fuster Pedrón, violí

Des de la Societat Musical L’Artística i la seua Escola de Música i Dansa, donem l’enhorabona a tots els participants per l’alt nivell demostrat, ja que amb treball i esforç, units al talent dels nostres músics, ens van delectar amb unes interpretacions meravelloses en el primer dia de Concurs. 
La segona i última jornada del Concurs de Solistes “Luis Ayllón”, tindrà lloc aquest pròxim diumenge 23 de maig en dues sessions: a partir de les 10 del matí, actuaran els participants de la 4a Categoria, mentre que a partir de les 5 de la vesprada, ho faran els de la 3a Categoria. L’acte tindrà lloc en el Teatre Montecarlo amb les mesures de seguretat antiCovid marcades per les autoritats, amb aforament limitat i ús de màscara obligatori durant tot l’acte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*