Disminueixen les actes de la Policia Local per incompliment de les mesures Covid a l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

La intensificació de la vigilància policial té com a conseqüència la reducció d’infraccions, passant de 21 en un cap de setmana a 7 en tota una setmana.

La setmana passada, del 23 al 29 de novembre, la Policia Local de l’Eliana va alçar un total de 7 actes per incompliment de la normativa vigent relativa a la pandèmia de Covid-19. El cos policial, que va detectar a mitjan novembre que una part de la població s’havia relaxat en el compliment de les mesures, va reforçar el nombre d’efectius i va intensificar la vigilància, mesura que ha donat com a resultat haver passat de 21 actes en només un cap de setmana a les 7 alçades en els últims set dies.

Les 7 actes van ser per saltar-se el toc de queda establit a les 12 de la nit. Tots els infractors eren majors d’edat tenint entre 23 i 58 anys.

El cos de Policia Local ha dut a terme aqueixa mateixa setmana altres accions destacables, una d’elles contra un jove de 23 anys que portava una arma blanca. A més, també es va estendre acta a un ciutadà per passejar al seu gos de raça potencialment perillosa sense la preceptiva corretja i morrió. Finalment, es va procedir a la detenció i posada a disposició judicial d’un altre jove de 23 anys, per un presumpte delicte de violència de gènere cap a la seua parella de 19 anys.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, ha expressat la seua satisfacció per la disminució d’infraccions en el municipi de les normes contra la Covid i continua apel·lant a la responsabilitat individual de la ciutadania per a evitar situacions que pogueren posen en risc la salut pública. Zamora afig que la Policia Local continuarà actuant per a garantir la seguretat de les veïnes i veïns i per a fer complir les normes vigents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*