Cinc estudiants inicien les pràctiques de “Utiel Et Beca 2020”

Post també disponible en: Castellano

Els beneficiaris exerciran funcions en la centraleta-consergeria de l’ajuntament d’Utiel i la biblioteca municipal fins al 31 d’agost

Aquest matí 5 estudiants utielans d’administració i gestió i arts i humanitats han iniciat les seues pràctiques de formació remunerada amb el programa “Utiel et Beca”

Unes beques de formació que es convoquen amb l’objectiu primordial que els estudiants puguen aplicar els coneixements adquirits durant la seua formació d’una forma pràctica i establir una primera presa de contacte amb el món laboral en el seu propi municipi.

5 becats utielans

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament d’Utiel posa en marxa aquest programa de formació dirigit a estudiants utielanos amb la contractació de 5 becats durant dos mesos.

En concret, aquest any es convocaven pràctiques de formació en els departaments municipals de consergeria, Servei d’Atenció i Informació a l’Ciutadà (SAIC), ràdio i biblioteca. Finalment, a l’quedar desertes les places a cobrir en l’emissora municipal, Ràdio Utiel, i SAIC, 2 estudiants desenvoluparan tasques a la biblioteca i 3 ocuparan funcions en la consergeria-centraleta de l’consistori utielano.

Per poder optar a aquesta convocatòria, els estudiants havien de ser majors d’edat, estar empadronats al municipi i estar cursant els estudis universitaris o de formació professional requerits per al lloc.

El període de durada d’aquest programa Utiel Et Beca 2020 és de dos mesos (juliol i agost) i cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*