La Pobla de Vallbona implantarà l’aparcament d’alta rotació gratuït per fomentar el comerç local

Post també disponible en: Castellano

El carrer comercial Poeta Llorente servirà d’experiència pilot per a una zona blava gratuïta amb temps limitat

La zona d’aparcament rotatiu serà debades i amb un temps màxim de 60 minuts en horari comercial

La Pobla de Vallbona establirà l’aparcament d’alta rotació gratuït en els carrers més comercials del municipi. La mesura s’implantarà a partir de juliol en el carrer Poeta Llorente, una de les vies comercials més important del municipi

L’Ajuntament porta temps estudiant la mesura i compta amb el suport del sector comercial que veu una bona manera de fomentar les vendes. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha assenyalat que “un dels principals avantatges de les grans superfícies front al xicotet comerç és la facilitat d’aparcament i amb esta mesura es podrà millorar les condicions del comerç local”.

L’aparcament gratuït d’alta rotació vol evitar que els vehicles que estacionen al llarg de tot el dia dificulten l’estacionament i les compres en tendes i serveis del municipi. La limitació s’establirà de 9 a 13 h i de 17 a 20 h excepte dissabtes de vesprada i festius.

El control de l’aparcament es realitzarà mitjançant l’aplicació mòbil Easypark i permetrà assenyalar el lloc i el moment en que s’estaciona el vehicle. A partir d’ací, es limitarà a una hora el temps màxim d’estada per facilitar la rotació de l’aparcament i la facilitat de compra.

A esta mesura per facilitar l’aparcament se suma la construcció d’aparcaments gratuïts que des de 2016 ha posat en marxa l’Ajuntament amb 60 places a Poeta Llorente, 90 a prop de la zona comercial de Vicari Camarena i 80 de la zona educativa del CEIP Lluis Vives. A més, l’Ajuntament projecta un nou aparcament per a 200 vehicles darrere de l’avinguda José Garrido.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*