Comença l’asfaltat de carrers de Xest subvencionat per la Diputació

Cheste.
Octubre será el mes de Dulce María Loynaz, una de las principales figuras de la lírica cubana y universal, ganadora del premio Miguel de Cervantes en 1992.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha iniciat l’asfaltat en diferents punts de la localitat, amb una inversió de 33.000 euros provinents de la subvenció d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València.

Les obres van començar la setmana passada amb l’asfaltat de el camí d’accés a l’paratge “Casa Parra” i continuaran aquesta setmana als carrers Pérez Galdós, Rei En Jaume i Cova Santa i en els aparcaments ubicats al carrer Blasco Ibáñez i en Pérez Galdós. “Continuem amb la millora de l’nucli urbà ara que a poc a poc comença la volta a la normalitat”, ha manifestat l’alcalde, José Morell.

“Totes aquestes intervencions s’engloben en el projecte que vam iniciar el 2016 des de la regidoria de Serveis per millorar els carrers de Xest. Hi ha zones en què s’ha intervingut de manera integral perquè l’així ho requerien, en base als informes tècnics, renovant amb això claveguerams, il·luminació i paviment. En altres carrers estem asfaltant, el que no implica que en algun moment no passin a adoquinarse “, explica el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “Anirem executant els plans d’acord comptem amb el pressupost i se’ns permet legalment, entenem que tota la població vol que s’intervingui en les seves zones, però hem d’anar a poc a poc; prima la situació de l’clavegueram, de la xarxa d’aigua potable i la situació general del carrer per a realitzar les obres. En aquest moment tenim i als projectes per als carrers Teresa d’Àvila, Desemparats, Francisco Máñez i Doctor Navarro, però l’inici d’aquestes obres dependrà de la burocràcia, el procés administratiu és lent, però continuarem treballant per millorar la mobilitat de la ciutadania “.

En el cas dels carrers Rei En Jaume i Cova Santa, són vies que es troben en mal estat de conservació i que no han estat reparades durant anys; per la qual cosa presenten esquerdes, sots, escrostonaments i altres desperfectes. Per la seva banda, el camí d’accés “Casa Parra” és de terra en algunes de les seves zones, igual que ocorre amb els aparcaments de la carrers Pérez Galdós i Blasco Ibáñez.

A través de les pàgines de Facebook de l’Ajuntament i de la Policia Local s’informarà sobre les restriccions d’estacionament i circulació derivades d’aquestes intervencions. De moment, des del proper 13 de maig a les 7:30 hores estarà prohibit l’estacionament als carrers Rei En Jaume i Cova Santa, fins que finalitzin les obres, i des d’avui, dilluns 11 de maig, està prohibit en els pàrquings dels carrers Pérez Galdós i Blasco Ibáñez. Es recorda també a la població que, a causa de la situació d’estat d’alarma, únicament es permetrà la sortida de l’domicili per moure el vehicle propi a el lloc permès més proper i la volta a domicili.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*