CSIF denuncia que la situació en Urgències de l’hospital de la Ribera empitjora i aconsegueix a 30 pacients a l’espera de llit

Post també disponible en: Castellano

El sindicat lamenta que hagen hagut d’habilitar el corredor davant l’escassetat de personal i falta de l’espai suficient

El sindicat CSIF denuncia que la situació en el servei d’Urgències de l’hospital de la Ribera, a Alzira, continua empitjorant a causa de l’escassetat de personal i d’espai. Referent a això la central sindical explica que si ahir dilluns, a primera hora, hi havia 22 pacients a l’espera de llit en planta, hui ja són 30.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) urgeix a Conselleria i a la direcció del recinte a adoptar mesures urgents per a no continuar empitjorant la qualitat assistencial. El sindicat reclama amb insistència reforços de personal i cobertura de baixes i vacants, a més de l’habilitació d’un major espai en urgències hospitalàries. 
CSIF explica que la falta d’actuacions per part de l’Administració està portant a un col·lapse continu i prolongat en el temps del servei d’Urgències. En aquest sentit recalca la dada que 30 pacients que han de ser ingressats estaven instal·lats en boxs, i fins i tot un en el corredor per falta d’espai, a les huit del matí de hui. Alguns porten en aqueixa situació més de 20 hores esperant que hi haja llit lliure en planta.
La central sindical lamenta que mentre això ocorre, les instal·lacions que van ser construïdes per a ampliar el servei d’Urgències a l’inici de la pandèmia no s’utilitzen per a aqueix fi i sí per a tractaments. El sindicat reclama que siguen empleades per a urgències, de manera que permeten alleujar la saturació actual del servei. També proposa doblegar plantes on siga possible dotant-les del personal necessari per a poder fer el seu treball i atendre els pacients de manera adequada.
CSIF remarca que la situació resulta insostenible i que, a mesura que baixen les temperatures i augmenten les malalties respiratòries, previsiblement anirà empitjorant. La central sindical insta Conselleria a “no esperar ni un dia més mentre es continua deteriorant la qualitat assistencial, amb el greu perjudici per als pacients”. En aquest sentit exigeix que reforce amb més personal i mitjans immediatament el servei d’Urgències de l’hospital de la Ribera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*