CSIF guanya les eleccions en el departament de salut València Hospital General després de pujar dos delegats i arribar a set

Post també disponible en: Castellano

Ha sigut l’única força sindical que ha superat el 20% dels vots emesos 

El sindicat CSIF ha guanyat les eleccions en el departament de salut València-Hospital General. La central sindical ha augmentat dos delegats en aconseguir al voltant del 27% dels vots emesos i arriba als set representants en la pròxima junta de personal del departament, composta per 25.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha passat de cinc a set delegats en aquest ampli departament de salut que engloba a nombrosos centres de salut de València i d’altres localitats com Torrent, Picassent, Xirivella, Monserrat o Picanya, a més de consultoris auxiliars com els de Real, Montroi, Dosaigües o Millars.
El sindicat ha aconseguit el major ascens dels registrats en aquestes eleccions i ha sigut l’única força sindical que ha depassat els 20 punts en percentatge dels vots emesos i els 300 sufragis en els comicis que es van celebrar el dijous i l’escrutini del qual ha conclòs en la matinada d’aquest divendres.
La central sindical ha superat en aquest procés electoral punt als sindicats de classe, que han baixat en representants, com als específics del sector sanitari. CSIF agraeix la labor dels seus delegats i el suport del col·lectiu de treballadors del departament de salut al sindicalisme útil, professional i independent que representa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*