CSIF inicia una recollida urgent de signatures perquè no es tanque el quiosc situat dins de l’hospital d’Alzira 

Post també disponible en: Castellano

El sindicat defensa el servei que presta als usuaris en unes circumstàncies complicades i s’oposa a la decisió de la direcció del recinte d’encarir la seua explotació

El sindicat CSIF ha iniciat una recollida de signatures urgent per a evitar el tancament del quiosc de l’hospital d’Alzira, que presta un servei molt benvolgut pels usuaris. La central sindical lamenta que la direcció del recinte haja decidit endurir l’explotació del servei i incitat a clausurar aquestes dependències.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que el quiosc, a més de vendre periòdics i revistes, també ofereix raspalls de dents, flors, productes d’higiene íntima, regals i molts altres objectes que “fan la vida més suportable a pacients i familiars”.
El sindicat assenyala que aquest servei “es ve prestant des de fa més de 20 anys. Al principi els van cedir unes instal·lacions de major amplitud, per a després reduir-les”. No obstant això, la situació s’ha complicat amb “l’enduriment del plec de condicions que regula el cànon d’explotació, en encarir-lo i abocar al tancament imminent del quiosc”.
CSIF defensa que es “oferisca, per part de la direcció del departament de salut, la gestió d’aquest negoci en unes condicions adequades perquè qui vulga explotar-lo puga fer-ho i atendre els usuaris que el requerisquen”. El sindicat recorda que l’hospital es troba separat del nucli urbà, i que per a molts familiars o amics de persones malaltes l’única ocasió de comprar un detall als seus sers estimats consisteix a fer-lo en aquest quiosc.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*