Educació ambiental en el cicle Cultura en La Lomiquia de Xest

Post també disponible en: Castellano

El cicle cultural programat els diumenges al matí al Parc de la Lomiquia va presentar el passat diumenge el musical “Charlie i la fàbrica de reciclatge”, a càrrec de ALTV Produccions, en què el milionari William Bonka perd la memòria i no se’n recorda de com funciona la seua fàbrica de reciclatge.

Amb un toc d’humor i de forma molt didàctica, els actors i actrius van difondre un missatge ecològic enfocat a el reciclatge i la necessitat de mantenir una alimentació saludable. A més, la proposta escènica, que va incloure la interpretació de divertides cançons en directe, va comptar amb la implicació de el públic, que va aplaudir cadascuna de les escenes. “Les famílies estan responent molt bé a aquesta proposta cultural i cada setmana tenim ple l’aforament de l’àgora de la Lomiquia, seguint totes les mesures sanitàries”, apuntava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente.

La setmana que aquest cicle organitzat des de les regidories de Cultura i Parcs i Jardins continuarà amb el concert Canta canalla, revolucions per menuts. Serà el 25 d’octubre, diumenge, a les 12 hores. “Molt aviat publicarem les noves actuacions, ja que tenim la intenció de continuar oferint cultura per a públic familiar fins al desembre”, ha assegurat Llorente.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*