L’Eliana rebrà més de 800.000 euros del Pla d’Inversions per a executar 6 obres

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament destinarà aquest import de la Diputació de València a la millora de carrers i voreres o la renovació del Camp de Futbol

La Diputació de València subvencionarà, dins del seu Pla d’Inversions 2020/2021, un total de 6 noves obres a executar a l’Eliana amb un import total de 836.406 euros. D’aquesta manera, i atés el principi d’autonomia municipal, l’Ajuntament destinarà aquesta ajuda provincial en la millora d’infraestructures i serveis que es traduïsquen en un increment de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l’Eliana.

La major inversió se l’emportarà la renovació de voreres de la zona de les Casetes, que inclourà millores de pavimentació, accessibilitat, jardineria i instal·lacions d’aigua potable. Aquesta obra suposarà quasi la meitat del Pla i costarà 404.166 euros. Així mateix, s’invertiran altres 58.000 euros en la renovació de voreres, millores de pavimentació i accessibilitat al carrer Mariano Benlliure, entre Isabel la Catòlica i Pintor Pinazo. 

A més, la repavimentació d’asfalt al carrer L’Horta, entre les vies Las Nieves i Molino, així com els seus enllaços als carrers Sant Pere, Pedralba, Sant Antoni, Alegria, Ricardo Llopis o Virgen del Pilar, entre altres, ascendiran a 55.551 euros.

Una altra obra de gran envergadura serà la renovació de la gespa del Camp de Futbol 11 del Poliesportiu Municipal amb 258.200 euros, que s’unirà a la substitució de la coberta de les graderies del mateix camp en la qual l’entitat provincial invertirà altres 40.000 euros.

L’última de les inversions aniran destinades a l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), amb un total de 20.487 euros per a redactar aquest document estratègic que dissenye a l’Eliana com un municipi més habitable, just, inclusiu, saludable, intel·ligent i sostenible.

Els projectes del Pla d’Inversions es baremen tenint en compte paràmetres com ara la població, superfície, nivell de desocupació, comptar amb un pla d’igualtat, un pla de mobilitat, formar part del Pacte d’Alcaldies pel Clima i l’Energia o l’existència de nuclis històrics amb valor patrimonial.

El primer edil, Salva Torrent, ha posat en valor l’esforç de la Diputació en aquest important pla, dotat amb la major inversió realitzada, i que “sens dubte ajudarà la nostra ciutat a ser més eficient i sostenible, en compliment de l’Agenda 2030 amb la qual estem compromesos”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*