EGEVASA informa de talls d’aigua en algunes pedanies de Requena per tasques de manteniment

Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.
Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.

Post també disponible en: Castellano

Segons ha comunicat l’Empresa General Valenciana de l’Aigua SA, EGEVASA, responsable de la gestió del Servei d’Aigua Potable i Clavegueram del municipi de Requena, d’acord amb el RD 140/2003, de 7 de febrer, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat d’aigües de consum humà, es va a procedir a la neteja i desinfecció dels dipòsits:

  • Dia 10 de Setembre de 2019, dipòsit de “Sant Josep 2” des del qual es proveeix a la urbanització de Sant Josep ia la pedania del Rebollar. Es comunica que el servei d’abastament d’aigua potable quedarà interromput des de la matinada del 9 al 10 de setembre i serà restablert a la major brevetat possible després de la finalització dels treballs.
  • Dia 11 de Setembre de 2019, dipòsit de “Cases del Riu 1”, aquest dipòsit rep les aigües procedents del riu Cabriel per ser filtrades pel que aquesta intervenció no afectarà al servei de la pedania de Cases del Riu.
  • Dia 17 de setembre de 2019, dipòsit de “Els Pedrones”, des del qual es realitza el proveïment a les pednías de Los Pedrones i Fuen Vich. Es comunica que el servei d’abastament d’aigua potable quedarà interromput des de la matinada del 16 al 17 de setembre i serà restablert a la major brevetat possible després de la finalització dels treballs.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*